Ortopediset tuet

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaisen Thermoskin tuen.
Kartoitamme aina asiakkaan tarpeen jonka perusteella etsimme sopivan tuotteen, teemme asiakkaalle mittauksen jolloin jokainen saa itselleen juuri sopivan kokoisen tuen.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö, niin saat lisätietoja asiantuntijaltamme. Voit keskustella sopivasta tuotteesta ja mieltäsi askarruttavista asioista, etkä sitoudu vielä mihinkään. Voit halutessasi myös varata ajan sovitukseen.

Lämpötuet, Trioxon® - lämmittävät miellyttävästi!
Lämpö parantaa verenkiertoa ja siten poistaa kipua sekä nopeuttaa parantumista. Sisävuori on valmistettu lämmittävästä Trioxon® -materiaalista, joka antaa ihon hengittää ja poistaa kosteutta. Trioxon® -tuotteet on tarkoitettu pehmytkudosvammojen, kroonisten niveloireiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Miellyttävä Trioxon® -pinta heijastaa ihon oman lämmön takaisin ja alla olevan kudoksen lämpötila nousee n. 1.8 °C astetta. Tämä lisää kudoksen verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja sitä kautta poistaa kivun tunnetta ja nopeuttaa paranemisprosessia.

Elastiset tuet, Airmesh® - hengittää ja mukautuu!
Airmesh® -materiaali takaa hyvän hengittävyyden ja käytettävyyden. Tukien anatominen leikkaus ennaltaehkäisee hiertyminen syntymisen.

59,90 € (sis. Alv)
69,90 € (sis. Alv)
ALE!
-7%
plantaarifaskiittituki
119,50 € (129,80 €) (sis. Alv)
99,00 € (sis. Alv)