Kuntopyörä Crankbike X4

Kuntopyörä Crankbike X4Kuntopyörä Crankbike X4Kuntopyörä Crankbike X4Kuntopyörä Crankbike X4
Kuntopyörä Crankbike X4

Toimitusaika: 2-9 arkipäivää


Hinta:249,00 € (sis. Alv)

Toimituskulut alkaen 7,90 €

CRANKBIKE X4 KUNTOPYÖRÄ

Gymstick Crank Bike X4 on ensimmäinen kotikuntopyörä, joka sisältää polkimet myös käsille. Crank Bike -kuntopyörää voidaan käyttää kuten tavallista kuntopyörää, vain jaloilla polkien, mutta tämän lisäksi sillä voi myös polkea yhtä aikaa sekä jaloilla että käsillä.

Näin aerobisesta harjoittelusta saadaan jopa 40%:a tehokkaampaa verraten tavalliseen kuntopyöräilyyn. Harjoittelu Crank Bike X4 kuntopyörällä mahdollistaa täysin uuden tavan kehittää aerobista kuntoa kokonaisvaltaisesti.

Kun poljet jaloilla ja käsillä samaan aikaan parannat lihaskestävyyttä kokonaisvaltaisemmin, vahvistat keskivartalon lihasvoimaa ja näin myös poltat kaloreita enemmän verraten tavalliseen pyöräilyyn.

Crank Bike X4 pyörällä voit myös polkea myös vain käsillä ja näin parantaa ylävartalon lihaskuntoa sekä niska- ja hartiaseudun aineenvaihduntaa. Crank Bike X4 kuntopyörä sopii kaikille kohderyhmille aloittelijasta tehokuntoilijaan. Crankbike kuntopyörä sopii myös kuntoutus käyttöön.

Henkilöt, joilla on heikot nivelet, eivät voi käyttää harjoitteluun juoksumattoa eivätkä crosstraineria. Tämän vuoksi heillä jää ylävartalon harjoittelu vähemmälle.

Crank Bike X4 kuntopyörällä kaikki voivat harjoitella ”nivelystävällisesti”. Jos haluat kokonaisvaltaista, tehokasta aerobista harjoittelua valitse Crank Bike X4!